header

« Terug naar het overzicht

vrijdag 19 maart 2010

Hoe gaan jongeren om met de crisis?

De ACV-jongeren vragen het zich af… Zij vragen zich af hoe jonge mensen met de crisis omgaan… Sommigen lijken er alvast niet veel last van te hebben, anderen staat het water aan de lippen, of erger nog…
 
De ACV Jongeren zijn bezorgd… bezorgd om jouw toekomst… Niet om je bang te maken, maar zij hebben geen cijfers of statistieken nodig om er van overtuigd te zijn dat jonge mensen de eerste slachtoffers zijn van de crisis. Een crisis waar we volgens velen nog serieuze klappen van gaan krijgen en waarvan het herstel maar langzaamaan zal komen.
 
Heb jij last van de crisis? Of net niet? De ACV Jongeren willen maar al te graag jouw mening kennen over de huidige crisis en over vakbondswerking. Of je nu wel of geen lid bent !
 
Net als de ACV-jongeren zijn jullie ongetwijfeld kritisch en heb je een mening… Klik daarom op de juiste knop hieronder (werk of werkzoekend) en vul onze online bevraging in… 't Duurt geen vijf minuten. En het helpt ons om jullie te kunnen helpen! Om te doen wat van een goeie vakbond verwacht mag worden.
 
Bedankt voor de moeite, en ondertussen: succes met het solliciteren, of verder uitbouwen van je carrière. En hopelijk kan en vergeet je niet te genieten van het leven ondertussen…


De links:
Werkend:
http://www.acv-online.be/acvcsc.internet.formgenerator.webuiformgeneratorlive/formuse.aspx?formid=2690
werkzoekend:
 http://www.acv-online.be/acvcsc.internet.formgenerator.webuiformgeneratorlive/formuse.aspx?formid=2691 
 

 


 
Onze website maakt gebruik van cookies.