header

« Terug naar het overzicht

dinsdag 8 oktober 2002

COC-website aangepast

De COC-website werd opnieuw aangepast.

Een eerste aanpassing betreft de rubriek "Uw standpunt". Deze rubriek werd vervangen door de rubriek "Standpunten". Hij bestaat uit twee deelrubrieken: de deelrubriek "Uw standpunt" en de deelrubriek "COC-standpunten". De deelrubriek "Uw standpunt" is dezelfde als de vroegere (hoofd)rubriek "Uw standpunt". De nieuwe deelrubriek "COC-standpunten" zal de standpunten bevatten die COC omtrent bepaalde materies heeft ingenomen. Vroeger stonden deze standpunten verspreid in de rubriek Actueel - Laatste nieuws en konden ze na verloop van tijd dan ook moeilijk teruggevonden worden. Vandaar deze aanpassing.

De tweede aanpassing laat u toe onmiddellijk na te gaan wat de laatste wijziging was die aan de website werd aangepast. Als u op de startpagina van onze website klikt op "Laatste update", dan opent er zich een pagina waarop de laatste wijzigingen worden vemeld. Zo hoeft u de website niet helemaal meer te doorlopen om te zoeken welke aanpassing er is gebeurd wanneer u vaststelt dat er een update is geweest.

De derde aanpassing betreft de shortlinks op de startpagina. Waar er vroeger drie voorzien waren, hebben we nu de mogelijkheid om 5 shortlinks te plaatsen. Via deze shortlinks kan u onmiddellijk naar de bewuste pagina.

Wenst u zich uit te schrijven voor de COC-mails of wilt u de COC-mails op een ander e-mailadres ontvangen? Klik dan hier: http://www.coc.be/adresbeheer


 
Onze website maakt gebruik van cookies.