header

« Terug naar het overzicht

zaterdag 30 mei 2015

15 juni 2015: belangrijke datum voor een grotere werkzekerheid

Personeelsleden die voor het eerst worden aangesteld in een wervingsambt in een school, academie of centrum worden aangeworven als tijdelijke van bepaalde duur. Na verloop van tijd verwerven zij voorrangsrechten en kunnen zij een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur (TADD) opeisen.

Personeelsleden gemeenschapsonderwijs

Kandidaten voor een tijdelijke aanstelling voor bepaalde duur (TABD) of voor een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur (TADD) moeten zich voor 15 juni 2015 kandidaat stellen. 

Wil je kandideren voor een tijdelijke aanstelling in een wervingsambt in een scholengroep? Stel je dan voor 15 juni 2015 kandidaat via de toepassing Elektronisch Kandideren Tijdelijken. De termijn voor geldige kandidering wordt afgesloten op 14 juni 2015, om middernacht.

Heb je al diensten (minstens drie schooljaren) gepresteerd en kom je in aanmerking voor het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur (TADD) in een scholengroep? Stuur de TADD-formulieren voor 15 juni 2015 aangetekend naar het adres van de scholengroep. 

Meer info: hier

Personeelsleden gesubsidieerd onderwijs

Personen die aan de slag willen in het gesubsidieerd onderwijs moeten voor een aanstelling van bepaalde duur gewoon solliciteren. Wensen zij te solliciteren voor een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur, dan moet dat gebeuren voor 15 juni 2015. Hiervoor kunnen zij gebruik maken van het formulier in bijlage (ontwerp VVKSO).


 
Onze website maakt gebruik van cookies.