header

Vorige schooljaren

zondag 17 april 2016

De waarheid heeft zijn rechten

Het ACV neemt met verbijstering akte van politieke uitspraken van gisteren. “We leven met zijn allen boven onze stand”. “De overheid leeft boven haar stand”. ”De begrotingsopmaak voor 2017.Dan pas gaan we echt in de diepte moeten snijden”. Het ACV verspreidde...

De waarheid heeft zijn rechten

dinsdag 12 april 2016

De toekomst is van ons

Op woensdag 20 april manifesteren de jongeren voor jobs en sociale zekerheid. Het ACV organiseert deze manifestatie voor de toekomst. Kwaliteitsvol werk en sociale bescherming voor iedereen vormen de belangrijkste thema's. Voor jongeren wordt het immers almaar moeilijker om een...

De toekomst is van ons

zondag 10 april 2016

Persmededeling ACV

Onder de titel 'Regering Michel geeft werknemers een nieuwe slag in het gezicht' verspreidde ook het ACV vandaag een persmededeling.  

Persmededeling ACV

zaterdag 26 maart 2016

Conceptnota's

Gisteren keurde de Vlaamse Regering vier conceptnota's goed: de lerarenopleiding, het volwassenenonderwijs, HBO-5 en NT2. Je vindt ze in bijlage.

Conceptnota's

zaterdag 26 maart 2016

Bereikbaarheid in de paasvakantie

Zowel het nationaal secretariaat als de provinciale secretariaten zijn in de paasvakantie bereikbaar, weliswaar in een verminderde bezetting. Wij wensen onze leden een ontspannende vakantie toe. 

Bereikbaarheid in de paasvakantie

 
Onze website maakt gebruik van cookies.